top of page

CONCURS DE TRUITES CASOLANES

Categoria: FESTA    Tema: TRADICIONS
 

 

CONVOCATORIA:

Es convoca a totes les veïnes i veïns de Sant José i altres zones del país a participar en el Concurs de Truites Casolanes que es celebrarà el 28 de Juliol del 2018 . La participació del concursant és gratuïta


ORGANITZACIÓ:

L’organització del Concurs de Truites Casolanes serà a càrrec del CASAL CATALÀ DE COSTA RICA, que serà els encarregat de designar el jurat, interpretar les bases, resoldre els possibles dubtes o contratemps i de proporcionar el premi. Les decisions adoptades pel jurat i per l’organització seran inapel·lables.

 

MODALITATS:

Sols hi haurà una CATEGORIA GENERAL, la qual comprendrà a qualsevol participant a partir del 16 anys d’edat.

La participació serà INDIVIDUAL. (Revisar les bases del concurs)
 

INSCRIPCIONS I PRESENTACIONS:

Per inscriure’s s’haurà de complimentar el formulari d’inscripció. La truita haurà de venir ja preparada de casa i es presentarà a la seu del Casal Català al jurat. (Revisar les bases del concurs)

 

JURAT:

El jurat del Concurs de Truites Casolanes de 2018, estarà composat per membres del Casal Català de Costa Rica. (Revisar les bases del concurs)

 

 

BASES DEL CONCURS DE TRUITES CASOLANES 2018

 1. El concurs està destinat exclusivament a particulars (persones físiques).

 2. Totes les truites han d’estar elaborades per l@ concursant, per tant, no s’acceptaran truites comprades fetes o congelades.

 3. Per participar-hi és imprescindible estar prèviament inscrit i per fer-ho, caldrà omplir el formulari d’inscripció.

 4. S’admetran a concurs les inscripcions presentades fins el 22 de Juliol de 2018.

 5. El jurat valorarà, de cada truita, el seu sabor, la textura, l’originalitat i la presentació. Les valoracions es puntuaran de l’1 al 5.

 6. Les truites han d'estar elaborades amb amb un mínim de 6 ous i un màxim de 10. El nombre mínim d'ingredients és de 4 i la resta són opcionals, vinculats a la voluntat de cada participant. (Ous, oli, sal, espècies, etc, es compta com a ingredients).

 7. Cada truita anirà acompanyada amb un cartell informatiu en el qual s’especifiquin els ingredients i se li assignarà un número per tal que el jurat no pugui saber qui n’és l’autor@.

 8. Recomanacions sanitàries sobre la truita:
     • No s’haurà de deixar crua.
     • Fer-la el mateix dia del concurs.
     • Conservar-la en fred fins l’últim moment.

 9. Tots els ingredients seran comestibles (decoració inclosa). Tota truita amb algun element no comestible, restarà fora de concurs.

 10. Cal presentar les truites en plats d’un sol ús.

 11. Les truites s’hauran de presentar al Casal Català de Costa Rica el 28 de Juliol de 2018, de 10:30 a 11:30 hores del matí. Tota truita entregada fora d’aquest horari, quedarà fora del concurs.

 12. La deliberació del jurat tindrà lloc a partir de les 12 hores del mateix dia.

 13. La deliberació es farà pública un cop finalitzada la tasca del jurat i se’n farà difusió a les corresponents xarxes socials.

 14. El concurs consta d’un únic premi que consisteix en una caixa de 6 ampolles de cava català.

 15. El lliurament del premi tindrà lloc el mateix dia al Casal Català de Costa Rica.

 16. Una vegada el jurat ja hagi fet les valoracions, els assistents passaran a degustar les truites que acompanyarem amb refresc natural * Hiel (agua e’sapo).
  Pels socis i concursants la degustació serà gratuïta, per la resta el cost serà de ₡ 2,000 per persona . Hi haurà servei de bar no inclòs en el preu.

bottom of page